U bent nu hier: Home » Antwerpen » Brasschaat » Philip cooking at home

Philip cooking at home

Donksesteenweg 103
2930 Brasschaat (Antwerpen)
Tel: 0497/66.20.41
Fax: -
BTW-nr: 0810.719.466
Afbeelding › Philip cooking at home Philip Cooking at Home' is een jong bedrijf, dat zoals de naam doet vermoeden, bij u thuis komt koken.De voordelen van uw kok aan huis: een lekkere maaltijd nuttigen, een glaasje drinken, roken, ... in de gezelligheid bij u thuis.Wij kunnen uw feest volledig verzorgen: van de voorbereiding van de maaltijd, de bediening, t.e.m. de opruim. Alle soorten formules zijn mogelijk: een diner, een walking dinner, BBS, paƫllapan, recepties, warme en koude buffetten, brunches, paasbrunches, bedrijfsfeesten, ....dit voor zowel kleinere als grotere gezelschappen.

Wij komen graag bij u thuis om uw feest te bespreken en u een gratis offerte te maken. Voor meer info of suggesties, surf ook naar www.philipcookingathome.be.Naast de thuisformule, kan u bij ons ook tercht voor de 'klassieke' traiteurservice en catering. U kan uw maaltijden zelf komen afhalen of wij leveren ze bij u thuis.

We bieden steeds vers bereide maaltijden. U krijgt altijd een duidelijke uitleg over de opwarming en afwerking van de gerechten.Voor suggesties raadpleeg alvast onze wesite of bel ons voor vrijblijvende, gratis offerte.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Introductie video onbekend
Werkgebied onbekend
Sociale media:
Vind dit bedrijf leuk, deel deze pagina met familie & vrienden:
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy