U bent nu hier: Home » Antwerpen » Brasschaat

Traiteur Brasschaat

Hieronder vindt u een overzicht van alle traiteurs in Brasschaat. Voor een overzicht van traiteurs in de provincie Antwerpen, ga naar traiteur Antwerpen. Of ga naar direct contact met traiteurs om via één e-mail in contact te komen met meerdere traiteurs tegelijk.

1

Philip cooking at home

Donksesteenweg 103, 2930 Brasschaat (Antwerpen)
Tel: 0497/66.20.41, Fax: -, BTW-nr: 0810.719.466
Philip Cooking at Home' is een jong bedrijf, dat zoals de naam doet
vermoeden, bij u thuis komt koken.De voordelen van uw kok aan huis: een lekkere maaltijd nuttigen, een glaasje drinken, roken, ... in de gezelligheid bij u thuis.Wij kunnen uw feest volledig verzorgen: van de voorbereiding van de maaltijd, de bediening, t.e.m. de opruim. Alle soorten formules zijn mogelijk: een diner, een walking dinner, BBS, paƫllapan, recepties, warme en koude buffetten, brunches, paasbrunches, bedrijfsfeesten, ....dit voor zowel kleinere als grotere gezelschappen.

Wij komen graag bij u thuis om uw feest te bespreken en u een gratis offerte te maken. Voor meer info of suggesties, surf ook naar www.philipcookingathome.be.Naast de thuisformule, kan u bij ons ook tercht voor de 'klassieke' traiteurservice en catering. U kan uw maaltijden zelf komen afhalen of wij leveren ze bij u thuis.

We bieden steeds vers bereide maaltijden. U krijgt altijd een duidelijke uitleg over de opwarming en afwerking van de gerechten.Voor suggesties raadpleeg alvast onze wesite of bel ons voor vrijblijvende, gratis offerte.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Philip cooking at home

1
Online casinoUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail ons
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy